ДОСЛІДЖЕННЯ ЗВ’ЯЗКУ СТРАТЕГІЧНОГО І ТАКТИЧНОГО ПЛАНУВАННЯ - Зелль, Аксель (Журнал європейської економіки, 2017)
Досліджено стратегічне планування, яке розглядає загальні рішення підприємства у сфері ринкових сегментів, постачання, стилів менеджменту тощо. Доведено, що на відміну від стратегічного планування, тактичне є постійним, поточним завданням, у якому ринки праці, постачання та збуту перебувають у тісному взаємозв’язку з фінансовою сферою та державою.