НАПРЯМИ ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ СТРАТЕГІЇ ВХОДЖЕННЯ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ У МІЖНАРОДНІ ВИРОБНИЧІ МЕРЕЖІ ЄВРОПИ - Зварич, Ірина (Журнал європейської економіки, 2017)
Визначено основні країни-партнери України та її галузеві пріоритети при цьому. Розроблено основні напрями входження в міжнародні виробничі мережі (МВМ) Європи. На основі цього запропоновано напрями формування національної стратегії входження вітчизняних підприємств у міжнародні виробничі мережі Європи.