ЕКОНОМІЧНА ПОЛІТИКА ЩОДО МАЛОГО І СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ В РАМКАХ МОДЕЛІ НАРОДНОГО КАПІТАЛІЗМУ: АВСТРІЙСЬКИЙ ДОСВІД - Соскін, Олег (Журнал європейської економіки, 2017)
Показано високу ефективність моделі народного капіталізму, успішно впроваджену в низці розвинутих європейських країн. На прикладі Австрії розкрито роль державного регулювання в досягненні економічної свободи. Досліджено пріоритетні завдання економічної політики Австрії щодо підтримки малого та середнього бізнесу.