МАКСИМІЗАЦІЯ ПРИБУТКУ ВИНАХІДНИКА В ПРОЦЕСІ КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЇ ВИНАХОДУ НА ОСНОВІ МОДЕЛІ НОРДХАУЗА - Ляшенко, Оксана (Журнал європейської економіки, 2017)
На базі критичного аналізу моделі визначення оптимального строку дії патенту на винахід американського економіста Вільяма Нордхауза розроблено модель максимізації прибутку винахідника в процесі комерціалізації винаходу. Визначено перспективні напрями подальшої модифікації моделі Нордхауза для її застосування в реальних економічних умовах України.