НОВИЙ БАНК РОЗВИТКУ БРІКС: ТЕХНОГРАФІЯ СТАНОВЛЕННЯ - Зварич, Роман (Журнал європейської економіки, 2014)
Проаналізовано Форталезьку декларацію та середовище становлення глобальної фінансово-кредитної установи, зокрема Нового банку розвитку БРІКС. Напрацьовано теоретичні та практичні аспекти подолання економічних дисбалансів і політичних ризиків країн БРІКС за прийняття адекватного рішення в умовах глобального фінансування.