ЕКОНОМІКА ЗНАНЬ В АСПЕКТІ ВКЛЮЧЕННЯ УКРАЇНИ В ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР І ДОСВІД ТДЕУ - Савельєв, Євген (Журнал європейської економіки, 2017)
Розкрито можливості розвитку в Україні економіки знань і включення її в європейський науковий та освітній простір.