ОЦІНКА СТАНУ КОНКУРЕНТНОГО СЕРЕДОВИЩА В УКРАЇНІ ЗА ДАНИМИ МІЖНАРОДНИХ РЕЙТИНГІВ - Очеретна, Марія (Журнал європейської економіки, 2017)
Проведено оцінку стану конкурентного середовища в Україні на основі даних міжнародних рейтингів, ідентифіковано його сильні та слабкі сторони, на які повинні звернути увагу державні регулятори. Здійснено огляд вітчизняної державної політики у сфері поліпшення конкурентного середовища та надано пропозиції щодо її вдосконалення.