ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Крутилко, Олександр (Журнал європейської економіки, 2017)
Здійснено комплексний аналіз інвестиційного середовища України в порівнянні з іншими країнами, а також визначено потенціал залучення прямих іноземних інвестицій в економіку України. На підставі дослідження сформульовано основні несприятливі чинники інвестиційного середовища та запропоновано шляхи його покращення.