ПРОБЛЕМИ ЗМІЦНЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ЗАГОСТРЕННЯ СВІТОВОЇ ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ - Голяш, Ірин; Галушка, Наталя (Журнал європейської економіки, 2017)
В умовах ринкової економіки, яка характеризується великим коливанням чинників зовнішнього та внутрішнього середовища функціонування підприємства, загрозами його фінансово-економічних інтересів з боку окремих суб’єктів господарювання, високим рівнем ризиків, одним із найактуальніших напрямків системи управління є зміцнення економічної безпеки підприємства