ЕКОНОМІЧНА ДИПЛОМАТІЯ У ПРОТИСТОЯННІ ВИКЛИКАМ НАЦІОНАЛЬНИМ ІНТЕРЕСАМ УКРАЇНИ - ФЛІССАК, Костянтин (Журнал європейської економіки, 2020)
Рецензія на монографію «Економічна дипломатія: основи, проблеми та перспективи»