ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНІЧНОГО АНАЛІЗУ НА РИНКУ FOREX - Роговська-Іщук, Ірина (Журнал європейської економіки, 2017)
Статтю присвячено розгляду актуальних питань використання технічного аналізу на ринку FOREX. Основну увагу зосереджено саме на практичних аспектах аналізу. Цьому питанню приділяють мало уваги, тому виникає потреба систематизації наявних методів та пошуку нових можливостей поєднання інструментів технічного аналізу. Автор пропонує нову класифікацію методів технічного аналізу, куди включено синергетичний підхід, як один з допоміжних засобів прогнозування; здійснює спробу підбору найбільш дієвих методів аналізу для кожної окремої валютної пари та представляє один з можливих варіантів поєднання синергетичного підходу з класичними методами технічного аналізу.