ДО ПИТАННЯ ПРО ЗМІСТ ПОНЯТТЯ ІНТЕГРАЦІЇ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Яцкевич, Інна (Журнал європейської економіки, 2017)
Розглянуто проблематику діалектичної природи інтеграції та викладено форми інтеграції суб’єктів підприємницької діяльності.