ПРИМУСОВА ЗЗОВНІ ШОКОВА ТЕРАПІЯ - Савельєв, Євген (Журнал європейської економіки, 2017)
Оцінюються попередні економічні реформи в Україні як половинчасті, що не давали змоги отримати результати, які відповідають її потенціалу. Світова економічна криза, що наклалася на помилки в державному управлінні українською економікою, зумовила нагальну потребу у проведенні радикальної економічної реформи, яка може носити шоковий непопулярний характер.