АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ: ІНФРАСТРУКТУРА ПОДАТКУ З ДОХОДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ В УКРАЇНІ - Юрій, Сергій; Бак, Наталія (Журнал європейської економіки, 2018)
На основі аналізу функціонування податку з доходів фізичних осіб визначено переваги та недоліки українського варіанта, обґрунтовано недоліки юридичної бази справляння відповідного податку.