ЕКОНОМІКА ЗНАНЬ В АСПЕКТІ ВКЛЮЧЕННЯ УКРАЇНИ В ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР І ДОСВІД ТДЕУ

Автор(и)

  • Євген Савельєв ТНЕУ

Ключові слова:

Болонський процес, вищі навчальні заклади, європейський освітній простір, європейський науковий простір, інтеграція, програма двох дипломів, спільний європейський проект, Тернопільський державний економічний університет, економіка знань.

Анотація

Розкрито можливості розвитку в Україні економіки знань і включення її в європейський науковий та освітній простір.

 

Посилання

Звернення Президента України до Верховної Ради України у зв’язку з Посланням Президента України до Верховної Ради України «Про внутрішнє і зовнішнє становище України у 2005 році» // http://www.president. gov.ua/news/data/11_6001 .html.

Підвищення ефективності вищої освіти - визначальний чинник зростання соціально-економічного потенціалу держави // Матеріали до доповіді міністра освіти і науки на підсумковій колегії Міністерства освіти і науки України (23 лютого 2006 року, м. Київ) // http://library.zsu.zp.ua/index. php?item=presa&kit=2005_bolon&num=26/

Статистичний щорічник України за 2004 рік. - K.: Державний комітет статистики України, 2005.

##submission.downloads##

Опубліковано

13.11.2017

Як цитувати

Савельєв, Євген. «ЕКОНОМІКА ЗНАНЬ В АСПЕКТІ ВКЛЮЧЕННЯ УКРАЇНИ В ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ОСВІТНІЙ ПРОСТІР І ДОСВІД ТДЕУ». Журнал європейської економіки, вип. 5, вип. 3, Листопад 2017, с. 255-66, https://jeej.wunu.edu.ua/index.php/ukjee/article/view/985.

Номер

Розділ

НОВА ЕКОНОМІКА

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

1 2 3 4 > >>