НОРМАТИВНІ АКТИ РАДИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ З УРЕГУЛЮВАННЯ СПРАВ ІЗ БАНКРУТСТВА: ІНСТРУМЕНТ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТА ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ

Автор(и)

  • Томас Гацігагіос Македонський університет

Ключові слова:

Міжнародне право про банкрутство, Європейський Союз, нормативні акти, що регулюють боргові справи, основне банкрутство, повторне банкрутство, всезагальність / єдність, територіальність / множинність, глобалізація / індивідуалізація.

Анотація

Нормативні акти, що регулюють справи з банкрутства, - результат багатьох законодавчих спроб за період з 1960 р. Вони визначають прийняття первинних рішень про міжнародне банкрутство у межах Європейського Союзу. Дана праця присвячена повторним судовим процесам, які об’єднують традиційні подвійні принципи міжнародного права, що стосуються банкрутства, такі як «всезагальність / єдність» та «територіаль-ність / множинність», і підтримує впровадження подвійного принципу «глобалізації/ індивідуалізації» в європейському законодавстві.

 

##submission.downloads##

Опубліковано

31.05.2018

Як цитувати

Гацігагіос, Томас. «НОРМАТИВНІ АКТИ РАДИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ З УРЕГУЛЮВАННЯ СПРАВ ІЗ БАНКРУТСТВА: ІНСТРУМЕНТ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТА ІНДИВІДУАЛІЗАЦІЇ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ». Журнал європейської економіки, вип. 1, вип. 3, Травень 2018, с. 268-7, https://jeej.wunu.edu.ua/index.php/ukjee/article/view/1282.

Номер

Розділ

Статті