СОЦІАЛЬНА РЕВОЛЮЦІЯ МАС В УКРАЇНІ (НЕ ХЛІБОМ ЄДИНИМ)

Автор(и)

  • Євген Савельєв ТНЕУ

Ключові слова:

Валовий внутрішній продукт, заробітна плата, індустрія відпочинку, приватизація, розкіш, соціальна революція, соціальна справедливість.

Анотація

Стверджується, що в Україні відбувається соціальна революція. Вона розпочалася після помаранчевої революції  і  компенсує недолугості приватизації. Вона здійснюється шляхом  поступового, що весь час посилюється, тиску мас на нових власників  і владу. На противагу «тихим» методам приватизації економічно активне населення знайшло «тихі» методи підвищення доходів.  Соціальні  блага  завойовуються  вимогливістю  до  роботодавців  і політиків  та  ігноруванням непоступливих  з них. Останні  змушені прискореними темпами збільшувати доходи працюючих або лобіювати їхні інтереси. Це  призводить  до  зміни  структури  витрат  населення,  розширення  їхньої участі в індустрії відпочинку та доступу до благ цивілізації.

 

##submission.downloads##

Опубліковано

01.06.2017

Як цитувати

Савельєв, Євген. «СОЦІАЛЬНА РЕВОЛЮЦІЯ МАС В УКРАЇНІ (НЕ ХЛІБОМ ЄДИНИМ)». Журнал європейської економіки, вип. 7, вип. 2, Червень 2017, с. 149-52, https://jeej.wunu.edu.ua/index.php/ukjee/article/view/106.

Номер

Розділ

СЛОВО ГОЛОВНОГО РЕДАКТОРА

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

1 2 3 4 > >>